Vi minner om at GRASROTANDELEN kan registreres i  ditt spillekort til fordel for Hvasser og Brøtsø Historieforening.
Org. nr. 994 627 805
- stiftet 20. oktober 1995 -
   Hvasser og Brøtsø
HISTORIEFORENING
Webansvarlig :
K. Sundsåsen
Kontaktperson:
Bente Gjertsen
mob.  959 69 277

Rettighetene tilhører
Hvasser og Brøtsø
Historieforening

HVASSERKVELD I KIRKESTUA Torsdag 6.september inviterte Hvasser menighetsråd og Hvasser og Brøtsø Historieforening  for fjerde år på rad til Hvasserkveld i kirkestua. Som alle foregående år var det godt frammøte; ca 80 møtte opp for å høre filosof Henrik Syse kåsere og ordfører Roar Jonstang i Færder kommune, bli intervjuet av møteleder Svein Byholt. Syse kåserte om kommunikasjon på en inspirerende og morsom måte for en lydhør forsamling. Det skapte mye gjenkjennelse, humring og latter, - men også ettertanke. Intervjuet med Jonstang startet med spørsmål om hans kunnskap om Hvasser og Brøtsø. Til forsamlingens glede og tilfredshet visste han overraskende mye om øyene våre. Han fortalte om sin bakgrunn og inntreden i politikken som endte opp med ordførerverv i Nøtterøy kommune, og nå som Færder kommunes første ordfører.
Etter kåseri og intervju ble det servert kaffe og vafler mens det tradisjonelle åresalget pågikk, som denne gangen innbrakte over 5000 kroner.
Mellom alle innslagene tok kveldens trubadur Rune Jæger Lian på sin lune måte oss med på en "visereise" gjennom Norge. I tillegg var det allsang  i starten, under og ved avslutning av kvelden.
En stor takk til kveldens møteleder og ildsjel Svein Byholt og hans komité Berit Johansen, Rolf Einarsen og Fredrik Thorbjørnsen for atter å ha arrangert en svært vellykket Hvasserkveld i kirkestua. Disse kveldene er ikke minst verdifulle for det sosiale samholdet på øyene våre, og vi gleder oss til neste års samling.
Hvasser 09.09.18
Ref BH/AH